Halid Bešlić (pronounced [xa?lid b?^?lit?]; born 20 November 1953 in Knežina) is a prominent Bosnian folk and sevdah musician and singer who has been performing since 1979. Halid's singing career was one of the most successful in Ex Yugoslavia, and continues today throughout the entire Balkan region. After serving a mandatory stint in the Yugoslav National Army, Bešlić moved from Knežina to Sarajevo and began performing at local restaurants. After several years, he recorded his first album in 1981, entitled "Sijedi starac", meaning "The Grey-Haired Old Man". By 1984, he started becoming more and more well known, with popular songs such as "Budi budi uvijek srećna" and "Neću, neću dijamante" being heard all over Ex Yugoslavia.
Since then, Bešlić has recorded nearly 20 albums, and staged countless number of concerts. During the 1992–1995 war in Bosnia and Herzegovina Bešlić staged more than 500 humanitarian concerts across Europe for the victims of his home country. Since the beginning of the Bosnian war, only Halid has not had a promotional concert in Belgrade, capital of Serbia.
Bešlić has earned many awards and much financial success from his singing. Among his business interests is a gas station and hotel in the outskirts of Sarajevo.Halid Bešlić (pronounced [xa?lid b?^?lit?]; born 20 November 1953 in Knežina) is a prominent Bosnian folk and sevdah musician and singer who has been performing since 1979. Halid's singing career was one of the most successful in Ex Yugoslavia, and continues today throughout the entire Balkan region. After serving a mandatory stint in the Yugoslav National Army, Bešlić moved from Knežina to Sarajevo and began performing at local restaurants. After several years, he recorded his first album in 1981, entitled "Sijedi starac", meaning "The Grey-Haired Old Man". By 1984, he started becoming more and more well known, with popular songs such as "Budi budi uvijek srećna" and "Neću, neću dijamante" being heard all over Ex Yugoslavia.
Since then, Bešlić has recorded nearly 20 albums, and staged countless number of concerts. During the 1992–1995 war in Bosnia and Herzegovina Bešlić staged more than 500 humanitarian concerts across Europe for the victims of his home country. Since the beginning of the Bosnian war, only Halid has not had a promotional concert in Belgrade, capital of Serbia.
Bešlić has earned many awards and much financial success from his singing. Among his business interests is a gas station and hotel in the outskirts of Sarajevo.
1.Dani ljubavi (4:31) 2.Neces saznat koliko te volim (4:32) 3.Pet godina volio sam tebe (4:58) 4.Sanjam majku, sanjam staru kucu (5:40) 5.Sjedi starac (4:01) 6.Ti si bila moja zelja (4:32) 7.Volim te, volim ja (3:35) 8.Zasto je moralo tako da bude (4:27)
1.Do ljubavi tvoje mi je stalo (4:35) 2.Domovino u srcu te nosimo (4:59) 3.Pjesma samo o njoj (4:08) 4.Samo s tobom lijepo mi je (3:35) 5.Ta je zena varala me (3:37) 6.Uspomeno, uspomeno (4:03) 7.Volim te, neka svako zna (4:04) 8.Zasto su ti oci tuzne (3:59)
1.Necu Necu Dijamante (3:15) 2.Snijegovi Hladni Dolaze (4:26) 3.Budi Uvijek Srecna (3:41) 4.Tri Ruze (3:48) 5.Sjecam Se (3:29) 6.Zagrli Me Njezno (3:28) 7.Gitara U Noci (3:33) 8.Sto Je Tuzna Breza Ta (4:35)
1. Zbogom noci, zbogom zore (4:09) 2. Hir mladosti (4:32) 3. Zbogom najdraze zene (2:26) 4. Ljubav je ko magla (3:48) 5. I zanesem tom ljepotom (3:34) 6. Zlatne strune (4:09) 7. Jos ljubavi ima (3:21) 8. Volim te (3:50)
1. Zbogom noai, zbogom zore (4:07) 2. Hir mladosti (Luda igra) (4:30) 3. Zbogom najdraže žene (2:26) 4. Ljubav je k'o magla (3:46) 5. I zanesen tom ljepotom (3:30) 6. Zlatne strune (4:09) 7. Još ljubavi ima (3:17) 8. Volim te (3:50)
1.Prokleta je zena ta (4:27) 2.Zajedno smo jaci (2:38) 3.Mnogi su je poljubili (2:58) 4.Jabuke su bile slatke (3:11) 5.Voljela me jedna Esma (4:16) 6.Najljepsi dragulji (3:10) 7.Nekad sam ti bio drag (3:15) 8.Mladost je otisla (3:24)
1. Zar si mogla ljubit njega 2. Eh, kad bi ti... 3. Hej, zoro, ne svani 4. Gitara i čaša vina 5. U plamenu jedne vatre 6. Srebrni mjesec 7. Vremena se mijenjaju 8. Ne diraj mi nju
1. Neću dijamante 2. Beograđanka 3. Sjećam se 4. Zlatne strune 5. Jabuke su bile slatke 6. Prokleta je žena ta 7. Otrov mi dajte 8. Nek sve umre 9. Gitara i čaša vina 10. Zar si mogla ljubit njega 11. Eh kad bi ti 12. I zanesem tom ljepotom
1. Mostovi tuge 2. Daleko je sreća 3. Ljubav je stvorila anđela 4. Zumbuli su procvali 5. Ona i samo ona 6. Zaljubljen sam, stara majko 7. Na zapadu ništa novo 8. Dosta mi je tužne muzike
1. Sarajka djevojka 2. Plakat ću ljubavi moja 3. Ne zovi me, ne traži me 4. Vjetrovi i oluje 5. Noć i dan se dijeli 6. Sjeti me se bistra rijeko 7. Pjesme moje 8. Sanjam te majko
1.Necu necu dijamante 2.I zanesen tom ljepotom 3.More i planine 4.Sreco moja 5.Zlatne strune 6.Zbogom noci 7.Lete ptice 8.Sumorna jeseni 9.Opet sam se zaljubio 10.Zlatna casa 11.Gordana 12.Sanjam 13.Nekad sam ti bio drag
1. Zar si mogla ljubit njega 2. Eh, kad bi ti 3. Hej zoro ne svani 4. Gitara i čaša vina 5. Nek umre sve 6. Srebrni mjesec 7. Vremena se mijenjaju 8. Ne diraj mi nju 9. Pjesme moje 10. Hej, lijepa ženo 11. Sanjam te majko 12. Neću, neću dijamante 13. Na zapadu ništa novo 14. Daleko je sreća
1. Najava (Vokalna grupa Allegro) 2. U meni jesen je 3. Okuj me care 4. Stara kuća 5. Ljiljani 6. Požuri 7. Samo tebi (Zerina Cokoja) 8. I zanesen tom ljepotom - Pamtit ću te - Eh kad bi ti 9. Beograđanko 10. Ne zaboravi 11. Kiše jesenje (Tifa) 12. Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac (Tifa) 13. Sarajevo grade moj 14. Neću, neću dijamante 15. Dajte vina hoću lom (Haris Džinović) 16. Hladno je ugrij me (Haris Džinović) 17. Prvi poljubac 18. Iznad Tešnja (Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović)
1. Malo Je Malo Dana 2. Prvi Poljubac 3. U Meni Jesen Je 4. Ne Zovi Me Ne Trazi Me 5. Sviraj Nesto Narodno 6. Zlatna Casa 7. Pozuri 8. Hej Zoro Ne Svani 9. Stara Kuca 10. Lijepa Pa I Pametna 11. Nikom Vise Ne Vjerujem Ja 12. Ljiljani 13. Plavo Oko 14. Jabuke Su Bile Slatke 15. Snjegovi Hladni Dolaze 16. KAO Nekada 17. Daj da Ljubim Usne Te 18. Gordana. 19. Vracam se Majci U Bosnu (Beogradanko)
1.Voljela Me Jedna Esma 2.Zarobljenik Vina 3.Beogradjanka 4.Eh, Kad Bi Ti 5.I Zanesen Tom Ljepotom 6.Ljiljana 7.Necu Necu Dijamante 8.Nekad sam ti bio drag 9.Prokleta je žena ta 10.Ta Je Zena Varala Me 11.U plamenu jedne vatre 12.Voljela me jedna Esma 13.Zlatne Strune 14.Idi moram da ti kazem 15.Stoj jarane 16.Castio Bih Sve Jarane 17.Idi Moram Da Ti Kaze 18.Mene Je Ucilo Vrijeme 19.Ucini Bar Jedan Pogresan Korak
Security advice: Protect your identity when downloading!
Your real identity and ip address is visible while downloading. These days, everyone's looking to throttle your connection, spy on what you're downloading, or even send you an ominous letter. If you use BitTorrent, you absolutely need to take precautions to hide your identity. An easy and raliable solution is a VPN by hide.me. Hide.me doesn't store any logs and offers blazing fast connections.Hide.me VPN is trustedby more than 500.000 internet users worldwide and recommended by Brna.my1.ru.